Sport 1 – Øyrane Torg

 

2instincts

Arna Sportsfiskarlag har samarbeid med Sport 1 på Øyrane Torg. Her får du 15% rabatt på fiskeutstyr, og 10% på de fleste andre varer.

Årlig holdes en «eksklusiv handledag» hvor lagets medlemmer har tilgang til butikken etter stengetid. Det er da enda bedre rabatter og noen aktiviteter med premier.

Handledagen for 2024 holdes Torsdag 20.6 kl 20-21. Det blir da 50% på varer fra Scierra (fiskeutstyr), og 25 % på annet fiskeutstyr (ikke makk) og 20% på annet utstyr (ikke douchebag). Det vil også bli aktiviteter og premier, så ta gjerne med barn og familiemedlemmer.

 

 

2instincts er et firma som gjenspeiler 50 års erfaring innen fluefiske. Kjerneverdier er kvalitet, design og innovasjon. De har stor kontaktnett rundt i verden som benyttes til å skape produkter som kreves av den moderne og målrettede fluefisker. Målsettingen er å utvikle spesialtilpasset utstyr med gode løsninger enten du er erfaren eller nybegynner.

Lagets medlemmer kan handle produkter i 2instincts nettbutikk med 25 % rabatt. Rabatten får du ved å oppgi en rabattkode. Rabattkoden sendes på SMS til alle medlemmer, og må ikke videreformidles til andre.

Medlemmer vil også få prioritert på 2instincts reiser og eventuelle restplasser på kurs og fiskereiser som kan dukke opp. Det vil også i enkelte tilfeller være gunstige priser på kurs og fiskereiser tilpasset foreningen.2instincts tilbyr også å holde kurs i fluekasting, fluefiske eller andre seminar innenfor fluefiske.

Kontaktinformasjon og tilgang til 2instincts nettside er: Helge Vetås Daglig leder 2instincts as. Kvalitetsutstyr til fluefiske | 2instincts | Vestland